به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این جلسه دبیر جشنواره، داوران المپیاد به همراه فیلمسازان نوجوان و جوان سراسر کشور، برای مشاهده فیلم های کوتاه حاضر شدند.
دبیر جشنواره بین المللی فیلم های نوجوانان در این جلسه گفت: شرط داشتن جامعه خوب، فیلمساز خوب است. فیلمسازان نوجوان خوب گوش می دهند، با دقت میبینند و سپس حرف می زنند.
وی ادامه داد: اگر به زندگی فیلمسازان موفق نگاه کنیم، ویژگی مشترکی بین همه آن ها خواهیم یافت. این است که ایشان هیچ فرصتی را برای با دقت نگریستن و خوب یاد گرفتن از دست نمی دهند.
شجاع نوری در خطاب به نوجوانان فیلمساز این چنین گفت: فیلمسازان نوجوان اطمینان دشته باشید، فرصت برای حرف زدن زیاد ، اما برای شنیدن، دیدن و یاد گرفتن، کم است. پس تا می توانید با دقت گوش کنید، خوب ببینید و بیاموزید.
وی افزود: از این پس، در دوران جشنواره قرار بر این است که شما فیلمسازان نوجوان و جوان خلاق به همراه داوران نخستین المپیاد فیلمسازی، فیلم های کوتاه یکدیگر را دیده و جدا از هر چیز دیگری نظر خود را درباره آن ها بازگو کرده و آن ها را داوری کنید.
دبیر جشنواره توضیح داد: برای دیدن فیلم ها لازم است خودتان را از هر اندیشه ای که به فیلمساز دارید جدا کرده و فقط فیلم را دیده و نظر خودتان را در دفترچه هایی که به شما داده شده است از ۱ تا ۱۰ شماره دهید.
او ادامه داد: دومین جلسه داوری فیلمسازان نوجوان بعد از ظهر برگزار خواهد شد که شما به دیدن فیلم های سینمایی حرفه ای مشغول می شوید و نظرات خود را بدون در نظر گرفتن تجربیات فیلمسازی در جایگاه یک شهروند، در رابطه با فیلم بیان می کنید.
علیرضا شجاع نوری در آخر گفت: هدف این است فیلم ساز خوبی آموزش دهیم. بنابراین، از فرصتی که برای شما نوجوانان فیلمساز پیش آمده تا بتوانید با هم فیلم دیدن را تجربه کرده و ببینید هم سن و سال های خودتان در شهر های دیگر چگونه فکر می کند. چگونه می بینند و در نهایت تجربه به دست آورید تا در آینده به فیلم سازهای توانایی تبدیل شوید.
نخستین المپیاد فیلمسازی و بیست و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم نوجوانان از سوم تا هشتم مهرماه در شهر باستانی همدان برگزار میشود.